Istanbul is uniek. Het is de enige stad ter wereld op twee continenten. Geniet van oud en nieuw in de culturele hoofdstad van Turkije met Istanbul-expert Marc Guillet

Koop hier je visum online

Geplaatst op 1 december 2016

IMG_7334 (300 x 200) Wie wel eens naar Turkije op vakantie is geweest, kent de vevelend lange rijen bij het visumloket na aankomst op de luchthaven. Inmiddels kun je je visum ook gemakkelijk online bestellen, bijvoorbeeld bij www.turkijevisumonline.nl

Let op!

Sinds 1 november 2014 is het niet meer mogelijk om een visum op de Turkse luchthavens te kopen. Alleen online aangeschafte visa worden geaccepteerd.

Voorkom stress en zoek ruim van tevoren even uit hoe de procedure werkt en wat het best bij jou past.

Het is mogelijk om je visum bij de Turkse overheid aan te vragen. Probleem is dat je dan alleen via creditcard kunt betalen.

Betaal je liever met iDEAL ga dan naar bovengenoemde website. In drie stappen ben je klaar en binnen 24 uur ontvang je je visum. Je vult de benodigde gegevens online in, betaalt via iDEAL en de rest wordt voor je geregeld.

De prijs voor een online visum is 25 euro en is daarmee gelijk aan de prijs die je op dit moment betaalt op de vliegvelden in Turkije.

Geen gedoe dus wat betreft de aanvraag van een visum voor je met vakantie naar Turkije gaat! Let trouwens op dat je paspoort nog minstens 60 dagen geldig moet zijn. Een Turks vakantievisum heeft een geldigheidsduur van 180 dagen waarbij je maximaal 90 dagen in het land mag verblijven wanneer je op vakantie bent.

Koop je visum hier

http://www.turkijevisumonline.nl/aff/genietvan/

Tags: /

24 reacties op “Koop hier je visum online”

 1. Jannie schreef:

  Onze buren hebben hun visum bij turkije visum online gekocht. Wij hebben het bij visumdienstturkije.nl gekocht. Allebei dus bij verschillende visumdiensten, maar we gaan wel samen op vakantie. We zijn trouwens tevreden over beide sites. Groetjes Jannie

 2. Ineke schreef:

  Inmiddels heb ik mijn e-visum aangeschaft bij http://www.visumdienstturkije.nl . Dat ging supersnel..

 3. Maaike schreef:

  Dag Ineke,

  Bedankt voor je advies. Ik heb inmiddels mijn e-visum Turkije ook aangeschaft bij http://www.visumdienstturkije.nl . Binnen een uur had ik mijn e-visum. Ik was wel verbaasd dat het zo eenvoudig is..

 4. Jelle schreef:

  Zojuist een visum voor Turkije aangevraagd. Betaalt met iDeal. Heel eenvoudig via http://www.visumconsulaat.nl.

 5. Suzan schreef:

  Hallo,
  Wij gaan een week naar Turkije. De visums hebben wij gekocht bij http://www.evisa2turkey.com
  Het ging heel makkelijk. Ik ben zeer tevreden.
  Groetjes,
  Suzan

 6. Henk schreef:

  Genoemd worden enkel commerciële diensten. Mocht je wel een creditcard hebben dan kun je ook terecht bij de Turkse overheid (https://www.evisa.gov.tr/en/). Hier kost een visum ongeveer 15,00 Euro.

  Waar ik maar niet achter kan komen, wat gebeurd er als je zonder visum op de luchthaven aankomt. Ik heb nog niet gehoord van mensen die dan worden teruggestuurd. Ik neem aan dat je dan toch een (duur) visum op de luchthaven kunt krijgen?

  • Tineke schreef:

   Met de huidige dollarkoers kost een visum rond de €19. Een visum kost $20 en er komt nog $0,70 transactiekosten bij. Ook rekent je creditcardmaatschappij provisie voor de dollarkoers.

   Volgens mij kun je nog steeds een visum op de luchthaven kopen. De kosten zijn geloof ik minimaal €25,- en je moet natuurlijk in de rij staan.

   Er zijn veel aanbieders die een visumaanvraag regelen, maar er zitten wel grote verschillen in de tarieven. http://www.visumdirect.nl was het goedkoopste wat ik tegenkwam, €20,95 per persoon.

 7. Martin schreef:

  Dag Tineke,

  Bedankt voor je tip. Ik heb inmiddels mijn visum Turkije ook aangevraagd bij http://www.visumdirect.nl Binnen een uur kreeg ik onze e-visums!

 8. Anke schreef:

  Vandaag heb ik ook mijn e-visum Turkije besteld via http://www.visumdirect.nl en werd vrij snel geleverd. Helaas is het wel iets duurder geworden, nl. €21,95 p.p.

 9. Karin schreef:

  Ik heb vandaag mijn e-visum besteld voor mijzelf en mijn gezin via https://www.e-vize.nl
  Ik had mijn gegevens niet goed ingevuld en de aardige mevrouw heeft nog persoonlijk contact met me gezocht of het wel klopte. Als ze dat niet had gedaan dan was ik wat lichter geweest in mijn portemonnee. Ook ik heb mijn visum binnen 1 uur ontvangen, je betaald wat meer maar dat is na mijn idee ook normaal want ze bieden jou ook extra service.

 10. Henk schreef:

  Of op de luchthavens van Istanbul nog een visum kan worden gekocht weet ik niet. Maar de gok zou ik niet nemen. Tegenwoordig wordt steeds vaker al voor je het vliegtuig instapt om dit visum gevraagd. En zonder visum kun je dan dus niet eens vertrekken.

  En ondanks de spam (?) hierboven, het goedkoopst regel je het visum op de site van de Turkse overheid zelf (www.evisa.gov.tr). Je betaalt dan geen extra kosten maar je hebt wel een creditcard nodig.

 11. Sara schreef:

  @Henk: op het vliegveld kun je geen visum meer krijgen, enkel nog online vooraf, en bij de turkse site kun je helaas enkel met creditcard betalen, ik heb 4 visums besteld via http://www.visumturkijeideal.nl en deze kwamen binnen 2 uur al netjes binnen op mijn emailadres, gelukkig toch goed gekomen!

 12. Thomas schreef:

  @Sara: Je kan ook het visum Turkije aanvragen bij https://www.turkijevisumaanvragen.nl. Heb er voor de meivakantie drie visums aangevraagd. Deze had ik binnen 30 minuten al op mijn mail ontvangen, top service dus!

 13. Karin schreef:

  Ik heb het geregeld bij https://www.e-vize.nl. Ik was vergeten mijn doopnamen erbij te vermelden, maar ik kreeg een mail met extra gegevens controle. Als ik het rechtstreeks had gedaan was ik een stuk lichter in mijn portemonnee geweest. Voor die €3,50 extra neem ik geen risico’s! En het voordeel is dat ze enorm vlot waren.

 14. Henk de Vries schreef:

  Visum binnen een uur gekregen. Zeer eenvoudige aanvraagprocedure en je kunt betalen met IDEAL; wel Net zo gemakkelijk

 15. Jelle schreef:

  Zojuist ook een visum aangevraagd met spoed. Ik kreeg binnen 15 minuten mijn visum. Ben heel blij met de service van http://www.idealvisumturkije.nl ! Ik geef jullie de warme douche.

 16. Tina schreef:

  Voor mijn vriendin en mij 2 keer een visum aangevraagd bij http://www.visumconsulaat.nl. Beide keren snelle afhandeling. Morgen gaan we genieten van een fantastische vakantie samen in Alanya.

 17. Visum Turkije Aanvragen

  http://www.onlinevisumvoorturkije.nl/reviews/

  Visum Turkije aanvragen? En binnen 24 uur ontvangen, ook op zaterdag en zondag? Dat kan bij ons. Als u online uw visum aanvraagt en met iDeal betaald dan ontvangt u uw visum(s) binnen 24 uur.

  Mocht u het met spoed nodig hebben dan kunt u hier snel uw visum voor Turkije aanvragen. Bij Online VISUM voor Turkije bestelt u dit heel eenvoudig online voor slechts €24,95. U betaalt veilig via iDEAL, Mister Cash, Creditcard of een bankoverschrijving en u ontvangt uw visum per mail of post.

 18. Hans schreef:

  Ga je op vakantie naar Turkije?
  Wij hebben onze visum Turkije aangevraagd en binnen 10min waren onze visums al binnen !!

 19. Rogier schreef:

  Ik koop onze visums altijd op https://www.turkijevisum.nl naar volle tevredenheid! 🙂

 20. Ik heb een visum aangevraagd bij https://www.visumonlineturkije.nl . Binnen 2 kreeg ik de visums binnen.

 21. JanJaap schreef:

  Visum Turkije aanvragen! Dan moet je bij https://mijnvisumturkije.nl/ zijn. Werd erg vriendelijk geholpen, wat een top service. Ook had ik het visum Turkije binnen 5 minuten.

 22. Mariska schreef:

  Alle actuele informatie over het visum van Turkije is ook te vinden op https://mijnvisumturkije.nl/. Ik had nog een aantal vragen en vondt hier alle antwoorden over het visum Turkije. Verder kun je hier ook eenvoudig het visum Turkije aanvragen, waarbij je deze vaak binnen 15 minuten ontvangt.

  Het visum is vervolgens 180 dagen geldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *